Primul Service Rapid din Botoşani. Compania Solenyy aduce cele mai noi tehnologii de pe piaţă

service solenyySolenyy îşi extinde serviciile cu un Service Rapid la cele mai înalte standarde. Firma aduce un nou concept pe piaţa locală prin deschiderea unui service auto cu cele mai moderne tehnologii şi cu oameni profesionisti.

Service-ul de pe Strada Pacea, în vecinătatea spălătoriei şi vulcanizării deţinute de aceeaşi companie, oferă servicii începând de la:

-revizii auto:înlocuire filtre,(aer,ulei,polen,combustibil) schimb ulei

-sistem suspensie :înlocuire arcuri şi flanşe,kituri de protecţie amortizoare geometrie roţi 3D

-sistem direcţie:capete bară ,bielete,direcţie,pivoţi,bielete antirului bucşe

-sitem de frânare :înlocuire placuţe şi discuri de frână ,saboţi şi tamburi

-sistem aprindere :înlocuire bujii, bobine şi relee

– diagonaza: resetare ,diagnoză on board1

-climatizare :- curăţare şi încarcare sistem aer condiţionat

-baterii :control stare baterie şi schimb

-roţi :schimb anvelope şi echilibrare, încarcare pneuri cu azot

Firma mai deţine, în cadrul noii unităţi, un magazin de piese auto asigurari RCA şi un depozit de anvelope noi si second hand.

Capacitatea noii unităţi este de şapte autoturisme simultan într-un program de lucru de 8:00-17:00 de luni până vineri şi 08:00-14:00 sâmbătă. Maşinile sunt preluate de un şef de service, iar pe parcursul reparaţiei clienţii se pot destinde la un cafe-bar, service-ul dispunând şi de o parcare generoasă.

De asemenea proprietarii maşinilor beneficiază de un serviciu de programări şi garanţia că orice lucrare se execută între 30 minute si maxim trei ore de la intrarea maşinii pe stand in functie de complexitatea manoperei

like facebookOferim seriozitate şi servicii de calitate. Executăm toate lucrările la maşini până la partea de motor, unde recomandăm reprezentanţele auto sau service-urile autorizate din oras. Toate echipamentele de lucru sunt importate din Austria, cele mai multe fiind de la cunoscuta firmă Hoffman. Seful de service este instruit in Germania cu o experienta de 15 ani în domeniul de service auto .restul personalului este calificat cu diploma de mecanic auto,au experienta in domeniu si instruiti de echipa de la Hoffmann-Austria pe noile echipamente

Prioritatea noastra este siguranta clientilor !

 

2 thoughts on “Primul Service Rapid din Botoşani. Compania Solenyy aduce cele mai noi tehnologii de pe piaţă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *