Andreea Bălan se va căsători cu iubitul botoșănean după nașterea copilului. Vrea nuntă pe plajă

Foto: Libertatea
Foto: Libertatea

Andreea Bălan va devenit mamă în luna octombrie și, deși atât mama ei, cât și viitoarea soacră i-au sugerat ei și alesului său, botoșăneanului George Burcea, să se cunune religios, acest eveniment nu se va întâmpla încă.

like facebookA cântat la atâtea nunți, încât pentru ea un astfel de eveniment a devenit unul banal, după cum însăși mărturisea Andreea Bălan,  scrie ziarul Libertatea. Totuși, ca orice tânără, și ea-și dorește să îmbrace rochia de mireasă, dar nu oricum! Chiar dacă va deveni mamă în luna octombrie, iar rudele își doresc o nuntă mare până atunci, artista nu are în plan să se cunune religios cu George Burcea înainte de nașterea copilului lor. Motivul? Andreea vrea să fie o mireasă sexy, fără burtică, iar rochia să nu fie una lungă, clasică și cu trenă. Mai mult, ea nu ar vrea o nuntă clasică, la vreun restaurant de fițe, ci una pe o plajă.

Totuși, pentru ca bebelușul ei și al lui George să se nască într-un cadrul legal, cei doi viitori părinți intenționează să se cunune civil, pentru a nu mai fi nevoie ca la spital iubitul său să facă mai multe formalități pentru a putea declara copilul.

Și-a propus să revină repede pe scenă 

Andreea Bălan traversează cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Gravidă în șapte luni, artista va intra în concediu prenatal la sfârșitul acestei luni, fiind hotărâtă să aibă un program mult mai relaxat până la marea întâlnire cu fiica ei și a lui George Burcea. Vedeta are în plan să revină destul de rapid pe scenă după aducerea pe lume a primului ei copil. Așa că nu e de mirare că are agenda de concerte stabilită, fiind antamană de Revelion.

Sursa: Libertatea

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *