Un puști de 12 ani din Botoșani, care a participat la Românii au talent, la un pas să-și bage mama în închisoare

iustin cojocaru- dorohoiIustin Mirel Cojocaru, un baiat de 12 ani din Dorohoi, care a ajuns pana in semifinala unui cunoscut show de talente cu un numar de beatbox, isi acuza mama de abandon familial. Atat el, cat si fratele lui, Sabin (17 ani), care a aparut si el la acelasi show, cu un an inainte, au completat o plangere penala inca din 2014 pe numele mamei lor, Cojocaru Mirela Elena.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe langa Judecatoria Dorohoi, iar in urma cu doua luni, femeia a fost trimisa in judecata pentru infractiuni contra familiei. Mai precis, aceasta este acuzata ca nu a platit, cu rea-credinta, pensia alimentara pentru cei doi copii ai sai pentru cel putin 3 luni si conform noului cod penal, ea risca inchisoare de pana la 3 ani.

like facebookConform unei hotarari judecatoresti, mama celor doi minori trebuie sa plateasca o pensie alimentara de 100 de lei pe luna.

sabin si iustin cojocaru romanii au talent1Iustin si Sabin Cojocaru provin dintr-o familie saraca si dezorganizata. Cazul lor este cunoscut in tot orasul, chiar dinainte ca ei sa apara la televizor. Cu cativa ani in urma, mama lor a plecat sa lucreze in strainatate si nu s-a mai intors. Tatal copiilor, Ioan Cojocaru, a cerut divortul in 2013 si l-a obtinut. Oamenii din oras vorbesc insa ca nici barbatul nu este usa de biserica si ca nevasta lui a plecat mai mult fortata de comportamentul acestuia.

Anul trecut, Sabin Cojocaru si tatal lui au mai fost implicati intr-un scandal cu iz penal. Cei doi au fost condamnati (Sabin – la 6 luni de masura educativa neprivativa de libertate iar Ioan – la 3 luni – termen de supraveghere) pentru pornografie infantila. Cei doi au distribuit prin intermediul unor conturi de socializare imagini cu o minora in ipostaze compromitatoare si s-au trezit cu DIICOT-ul la usa.

Procesul prin care mama concurentilor de la show-ul de talente va fi judecata pentru abandon familial incepe la 1 septembrie, la Judecatoria Dorohoi.

Sursa: wowbiz.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *