Societatea Urban Serv, cu un picior în groapă. A pierdut licitația privind colectarea și transportul deșeurilor din Botoșani și încearcă să dezvolte alte activități

gunoiSocietatea Urban Serv rămâne fără un domeniu de activitate, după ce a pierdut licitația privind colectarea și transportul deșeurilor pe municipiului Botoșani. Simion Drelciuc, directorul societății, susține că va contesta licitația câștigată de firma Rosal din București, însă, în cazul în care nu va avea câștig de cauză, din 1 ianuarie 2019, activitatea de colectare și transport deșeuri va fi încredințată noului operator. În această situație, mai spune directorul Urban Serv, se va încerca prestarea unor noi servicii de către Urban Serv, pentru a nu se recurge  la disponibilizări de personal. Societatea se mai ocupă în prezent de administrarea piețelor, a cimitirelor, dar și de salubrizare, activitate care implică curățenia străzilor și deszăpezirea.

like facebookVom contesta oferta declarată câștigătioare, urmând căile procedurale prevăzute de legislație. Vom urma și calea instanțelor, dacă este necesar. Până atunci vom presta serviciul în baza contractului încheiat cu municipalitatea Botoșani. În cei doi ani și jumătate cît vom mai avea la dispoziție, vom încerca să ne dezvoltăm activitățile, astfel încât cea mai mare parte din personal să fie reditribuită”, a spus Drelciuc.

Pierderea ar fi de aproximativ o treime din cifra de afaceri, dacă societatea nu va mai presta activitatea de colectare și transport deșeuri din 2019.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *