Și-a incendiat casa după ce soția, plecată în străinătate, l-a anunțat prin SMS că divorțează

incendiu_91Un bărbat în vârstă de 51 de ani, din satul Avram Iancu, comuna Coţuşca, a rămas fără acoperiş deasupra capului în urma unui incendiu generat chiar de el. Acesta a afirmat că şi-a incendiat locuinţa şi bunurile din interior de supărare că soţia sa, plecată în străinătate, i-a trimis un sms prin care îl anunţa că nu se mai întoarce acasă. S-a întâmplat în noaptea de sâmbătă spre duminică. Incendiul s-a propagat şi la autoturismul proprietare, parcat lângă imobil. După incident, bărbatul a fost internat în spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

like facebookInspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani a fost solicitat să intervină pentru stingerea incendiului cu jumătate de oră înainte de miezul nopţii. La faţa locului s-au deplasat atât pompierii militari din Săveni, cu două autospeciale, cât şi pompierii voluntari. La sosirea gărzii de intervenţie, ardeau casa şi maşina, existând pericolul ca flăcările să se extindă şi la proprietăţile vecinilor.

Pentru stingerea incendiului şi înlăturarea efectelor au intervenit, 14 pompieri militari şi voluntari, mai bine de două ore. Salvatorii au înlăturat şi pericolul de explozie, din locuinţă fiind scoasă o butelie.

Valoarea bunurilor distruse se ridică la cca. 30.000 de lei. S-au salvat şi protejat bunuri materiale în valoare de cca. 50.000 de lei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *