VIDEO Revoltător! A ieşit la plimbare cu maşina pe Pietonalul Unirii

botosanean cu masina pe Pietonalul Unirii- Botoşani
Foto: Facebook

Caz revoltător înregistrat, vineri seară, la Botoşani. Un tânăr inconştient a fost suprins în timp ce se „plimba” cu maşina pe Pietonalul Unirii.

La volanul unui Mercedes Benz, acesta a intrat pe cea mai aglomerată zonă pietonală din municipiul Botoşani, fiind filmat şi fotografiat de tinerii care se aflau la acea oră la terase.

like facebookŞoferul tupeist a urcat cu maşina până în zona blocului turn de pe Unirii, a întors şi a apăsat pedala de acceleraţie până pe Cuza Vodă.

Scenele au loc într-un perimetru supravegheat de camerele video.

Iată filmul care a fost postat pe Facebook de Flavius Lupu:

 

 

3 thoughts on “VIDEO Revoltător! A ieşit la plimbare cu maşina pe Pietonalul Unirii

  1. Vreo beizadea cu tatic cu multi bani caruia nu aveti curaj sa-i dati numele pentru a starni mania celui batran. Cautati un ,,infractor,, de vreo 6-7 ani care a rupt o floare sau a aruncat un ambalaj de hartie alaturi de cos pentru a putea da un articol mai consistent. Atitudinea seamana izbitor de mult cu cea a fostului fiu a dl. Boldea. Finalul cred ca il stiti toti pentru ca astfel de fapte a beizadelelor se incearca musamalizarea lor.

  2. Politia Locala are cateva camere (bune) fix in zona aia. Daca in urmatoarele zile nu apare in presa filmarea, numarul masinii, numele cretinului precum si pedeapsa primita, inseamna ca are protectie. Iar noi, prostimea, sa ne cacam in drepturile noastre. Bine ca infractorul care vindea nuci la spital a fost prins de vajnicii politieni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *