Leo Grozavu: Sper ca Botoşaniul să joace mulţi ani în prima ligă şi la un moment dat să se întâmple şi minunea să câştigăm un punct sau puncte contra Stelei

leo grozavuAntrenorul FC Botoşani a recunoscut superioritate Stelei şi a adus şi argumente după înfrângerea cu 2-0 suferită vineri seară.

Leo Grozavu a menţionat că a discutat cu câţiva jucători ai Stelei care i-au spus că la antrenamente se pune mult accent pe pregătirea fizică. Acesta a dat exemplu greutăţilor folosite menţionând că fotbaliştii echipei bucureştene se antrenează cu haltere de 40 de kg în timp cei botoşăneni cu 8 kg.

like facebookDe asemenea a recunoscut şi valoarea superioară a titularilor de drept a Stelei ce au intrat la pauză şi au făcut diferenţa în partea a doua a jocului

„Nu sunt multe de spus. Diferenţa e destul de însemnată. E frumos că vrem dar important este ce reuşim să facem. Aţi văzut şi dumneavoastră, trei schimbări ale Stelei, trei schimbări ale noastre. Asta e diferenţa. Noi avem copii veniţi de la Liga a III-a şi e foarte greu să susţină efortul în momentul de faţă. Vorbeam cu jucătorii de la Steaua şi mi-au spus că se lucrează fantastic de mult fizic. Jucătorii noştri s-au plans că îi omorâm la antrenamente. Noi lucrăm cu disc de opt kilograme iar ei lucrează cu haltere de 40. Asta e diferenţa între Botoşani şi Steaua. Cele 32 de kilograme contează când te prezinţi pe teren. Lui Tănase, la primul antrenament, i-a venit rău. E incredibil la ce nivel se lucrează. Noi dacă facem acelaşi lucru, jucătorii noştri nu se mai prezintă la jocuri. Avem jucători de la Liga a III-a, dacă îi punem o halteră de 40 de kilograme în spate, două săptămâni îl întorci pătura. Noi lucrăm cu disc de opt kilograme iar picioarele lor sunt aproape inerte în momentul deplasării. u sper ca Botoşaniul să joace mulţi ani în prima ligă şi la un moment dat să se întâmple şi minunea să câştigăm un punct sau puncte contra Stelei. E destul de dificil. Noi în fiecare an schimbăm jucători. Dacă erau Cabrera, Ngadeu, era altceva. Am pregătit doi ani o echipă iar vara asta iar s-au schimbat mulţi jucători, au venit alţii cu un nivel de pregătire mult prea scăzut.”, a declarat Leo Grozavu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *