Laurenţiu Reghecampf: Trebuie să vă obişnuiţi cu jocul echipei noastre şi cu faptul că vom câştiga fiecare meci până ce vom deveni campioni

regencampf steauaAntrenorul Stelei a declarat la finalul meciului cu FC Botoşani că echipa şi-a îndeplinit obiectivul, cele trei puncte. Laurenţiu Reghecampf a menţionat că lumea ar trebui să se obişnuiască cu victoriile stelei până ce echipa sa va deveni campioană.

like facebook“A fost un meci foarte bun pentru echipa noastră. Am câştigat trei puncte. Acesta a fost obiectivul în seara asta, să ajungem cât mai repede în fruntea clasamentului şi să nu facem paşi greşiţi. Este foarte important să câştigăm campionatul. Mă bucur că Tănase a marcat, iar cei trei care au intrat după pauză au schimbat faţa echipei noastre. Trebuie să vă obişnuiţi cu jocul echipei noastre şi cu faptul că vom câştiga fiecare meci până ce vom deveni campioni.Marţi va fi cu totul alt meci. Nu cred că City îşi poate face o imagine după meciul din această seară”, a declarat Laurenţiu Reghecampf.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *