Un agent economic local organizează Festivalul Verii

Festivalul Verii-Summer FestFestivalul verii, care anul acesta se va desfășura în perioada 9-11 septembrie, va fi organizat de o firmă privată. Este vorba de Lichiardopol Parc Botoșani, firmă care deține un parc de distracție. Evenimentul va avea loc în Centrul Vechi, acolo unde sunt așteptați și agenții economici cu mici și bere. De asemenea, nu va lipsi parcul de distracții.

like facebookAvem un parteneriat, în urma unor discuții, cu un agent economic local cu care am mai organizat evenimente de acest fel și au fost evenimente de succes. Municipalitatea nu participă cu fonduri publice la realizarea acestui eveniment și încercăm cu ajutorul acestui partener să aducem două formații sau doi artiști în fiecare seară, astfel încât să avem un program artistic pe placul botoșănenilor”, a declarat viceprimarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei.

El a spus că funcție de bugetul disponibil pentru organizarea manifestărilor se ia în calcul și un foc de artificii. Reprezentanții Primăriei așteaptă și sprijinul agenților economici locali pentru organizarea acestui festival.

 

One thought on “Un agent economic local organizează Festivalul Verii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *