100 de locuri de muncă oferite în domeniul construcțiilor

banner pro izobekGasirea unui loc de munca – principal problema a majoritatii oamenilor nu mai este o provocare pentru botosaneni, avand in vedere ca o firma din Botosani, care activeaza in domeniul domeniul construcțiilor civile și industriale, instalații termice și sanitare, amenajări exterioare și interioare, este in cautarea a 100 de profesionisti in domeniul constructiilor.

Astfel renumita societate PROFI IZO BEK recruteaza ingineri, rigipsari, finisori, muncitori necalificati pentru santierele pe care le are deschise in Iasi, Timisoara, Cluj, Bucuresti.
Potrivit reprezentantilor societatii se ofera un pachet salarial adecvat competentelor si performantelor realizate, societatea asigurand concomitant transport, cazare si diurna.

like facebookCalitatea, profesionalismul, siguranța și rapiditatea în execuția lucrărilor, ideile moderne, materiale de calitate, garanția oferita pentru toată gama de lucrări executate, seriozitatea și nu în ultimul rând prețurile accesibile reprezintă baza fundamentală a firmei care ii asigura colaborarea permanentă cu beneficiarii lucrarilor, astfel PROFI IZO BEK are lucrari in desfasurare pe intreaga durata a anului, necontant ca e vara sau iarna, se lucreaza la foc continuu.

Cei interesati pot obtine informatii suplimentare la tel. 0231535403 su/si 0758600457 sau la adresa de mail:[email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *