Subcomisie de dialog social la nivelul municipiului Botoșani. Flutur: Vrem să cunoaștem mai bine problemele și să găsim soluții mai rapid

catalin flutur dan nechifor dialog socialMembrii Comisiei de Dialog Social au decis, joi, înființarea unei subcomisii la nivelul municipiului Botoșani. Propunerea privind înființarea unei astfel de comisii a venit din partea primarului Cătălin Flutur, iar reprezentanţii sindicatelor, patronatelor și ai unor instituții publice au votat-o. Edilul susține că multe dintre problemele ridicate de agenții economici și sindicate țin de municipiu, iar discuțiile asupra acestora trebuie purtate într-un cadru organizat.

like facebookIntrăm în contact cu asociații, patronate, sindicate, care vor să discute cu Primăria Botoșani și îmi doream să discutăm în mod organizat și instituțional, mi se pare cel mai corect lucru. Atâta timp cât eu nu sunt decât cu statut de invitat, unde pot să vin sau să nu vin, atunci am gândit că dacă ne permite legea, dar și pentru a interacționa mai bine, a cunoaște mai bine problemele și a găsi soluții mai rapid, să înfiinţăm această subcomisie„, a spus primarul Flutur.

Membrii subcomisiei vor trebui stabiliți până la data de 18 august.

Preşedintele Consiliului Judeţean, Costică Macaleți, a propus la rândul său ca şedinţele CDS să aibă loc şi în teritoriu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *