Un medic din Botoșani îl atacă violent pe Raed Arafat

radu nevinglovschi medicUn medic botoşănean a lansat un atac dur către şeful Departameşeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat. Doctorul Radu Nevinglovschi a comentat în termeni violenţi afirmaţiile făcute de Raed Arafat în cadrul unui interviu.

Arafat, care este de origine palestiniană, susţine obligativitatea menţinerii gărzilor în spitale.

like facebook„Altă soluție nu există. Nu te obligă nimeni, dar dacă nu vrei să faci gardă, nu te angajezi în spitalele de urgență”, a precizat șeful DSU.

Medicul botoşănean, care nu este de acord cu gărzile propuse de ministru, a distribuit pe o reţea de socializare interviul şi l-a criticat pe Raed Arafat.

„Bă arabule, marș la tine în țară!!! Du-te și fă gardă la curul cămilei. Cine ți-a spus ție că ești vreo eminență cenușie? Auzi… cel mai deștept medic român e un palestinian!”, a scris revoltat medicul de la Secția de psihiatrie a Spitalului Județean Botoșani.

raed arafat si radu anton drapel de lupta isu botosani6

11 thoughts on “Un medic din Botoșani îl atacă violent pe Raed Arafat

  1. Ce limbaj elevat are dl. dr. ! Si l-a mai facut si public, ca sa stim cum se exprima un doctor !!! Psihiatru, am inteles ! Hmmm, se leaga cumva !!!

  2. Se leaga de Arafat, dar cultul si elevatul domn doctor din Botoșani are origini române? La fel putem spune si de dumnealui: dumneata nu esti român………

  3. e adevarat , limbajul arata un om iritat de obligatia de a muncii suplimentar aproape gratis , dar daca luam in considerare declaratia doctorului Arafat putem spune si : cine nu vrea sa lucreze pe 1200 lei sa nu se angajeze intr-o institutie de stat(prefectura ,primarie, politie, invatamant) ca la privat ……….ce sa mai spun………salarii si mai mici, sau cum a spus o ministra a guvernului tehnocrat ,ca un roman poate traii cu 2 euro pe zi, deci cine nu vrea sa lucreze cu 2 euro pe zi sa nu se angajeze in Romania ………..nu ?????????????

  4. Caracter mizerabil…cate vieti ai salvat grasule??? Te compari tu vreodata cu acea somnitate???? Ai vrut sa fii si tu la moda…asa mai agresiv in mesaj nu? Nerusinatule!

  5. Ziua – spaga
    noaptea- somn de garda

    daca ar intreba cineva pe strada 1000 de oameni daca au dat spaga la doctori in spital, cred ca 998 ar afirma ca au dat.

  6. Daca , dl Arafat este un …….nimeni , atunci , putem spune despre ” distinsul ” domn doctor sus mentionat , ca ….” este o eminenta cenusie ” in vorba si port ……RUSINE , domnule doctor , arati ca nu esti nici la ……..spatele domnului Arafat …….RUSINE !

  7. off…. ce ufascutati sunt unii comntatori de realitate, ce daca este medic nu ai voie sa te exprimi , trebuie numai sa te cenzurezi? i ce nu exista , nu au existat medici romani de o capacitate profesionala mai mare decat ARAFAT SI NU AU AJUNS SEFI PENTRU CA NU I-AU SUSTINUT SERVICIILE SECRETE??? Ce e cu prostia asta asta si lipsa de demnitate la noi sa ne inchinam la toti strainii si sa-i punem sefi??? Poate iubi Arafat mai mult poporul roman decat un nationalist?? De ce suntem niste oameni fara cuvant si carecter si ne inchinam la cei ce ne ocupa?? Arafat nici macar nu e crestin , si la naiba i-ati cautat conturile?? Nu va inchipuiti ca a facut ceva gratis sau din omenie pentru poporul roman!!!!

  8. nu mai aveti subiecte da scrieti, si va luati de postarilor oamenilor de pe faceboock??? va dau eu subiecte sa scrieti niste realitati din botosani , dar nu ca voi sunteti prieteni pentru interes cu toti cei corupti si rau famati… le tineti apararea!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *