Amendă usturătoare dată unor tineri pentru chef făcut în toiul nopții într-un cartier din Botoșani

Masina Jandarmerie si jandarmiTrezit din somn la ora trei dimineața de muzica care se auzea la volum maxim dintr-o mașină parcată pe strada Aleea Nucului din municipiul Botoșani, un locatar a sunat la Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani.

Echipajul de jandarmi, care a intervenit joi dimineață la locul apelului, a identificat un grup de patru tineri, pentru care distracția înseamnă să consume băuturi alcoolice în miez de noapte și să deranjeze locuitorii din zonă prin muzica dată la intensitate mare.

like facebook Tinerii și-au închipuit că pot scăpa de amenzi închizându-se în mașina cu numere de Bulgaria. A fost nevoie de toată ,,puterea de convingere” a jandarmilor pentru ca petrecăreții să coboare din autovehicul și să își decline, într-un târziu, identitatea, la solicitarea oamenilor legii.

Cheful făcut la o oră nepotrivită îi va costa în total 3500 de lei pe cei patru,  jandarmii sancționându-i contravențional pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, consum de băuturi alcoolice în locuri publice și refuz de legitimare.

De altfel, nu este prima dată când sunt sancționați pentru acest gen de fapte, fiind cunoștințe mai vechi ale jandarmilor botoșăneni.

”Recomandăm cetățenilor care sunt deranjați de comportamentul unor tineri teribiliști, să solicite sprijinul forțelor de ordine prin apel la numărul unic de urgență 112, în cel mai scurt timp, pentru ca intervenția să aibă loc imediat și să fie aplicate măsurile stabilite de legea pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice”, se arată într-un comunicat al IJJ Botoșani

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *