Premii obținute de elevii botoșăneni la etapa națională a Concursului interdisciplinar InfoEducaţie

informatica+ tastatura+ calculatorConcursul interdisciplinar InfoEducaţie – etapa națională s-a desfășurat în perioada 1-7 august 2016 în tabăra Galaciuc, județul Vrancea. Județul Botoșani a fost reprezentat în acest concurs de trei echipe.

Echipa formată din elevii  Pricope Ștefan – Cristian și Rohozneanu George – Constantin de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” Botoșani a obținut Premiul III acordat de MENCS la secțiunea WEB. Rezultate remarcabile au obținut și celelalte două echipe:

like facebookEchipa de la Colegiul Național ”A.T.Laurian” Botoșani, formată din elevii Ungureanu Mihnea și Gaidur Ioan, s-a clasat pe poziția a 8-a -secțiunea WEB.

Echipa de la Liceul Pedagogic ”Nicolae Iorga” Botoșani, formată din elevii Bădiță George și Avasilcăi Alexandru, s-a clasat pe poziția a 25-a -secțiunea Soft utilitar.

Concursul InfoEducaţie este o competiţie națională în cadrul căreia concurează elevi/echipe  de elevi din clasele IX-XII și cuprinde următoarele secțiuni: a) Software cu caracter educațional; b) Software utilitar/Mobile; c) Web; d) Roboți; e) Multimedia.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *