Prefectul va face deplasări în județ pentru a prelua problemele primarilor

Dan Nechifor - prefect de BotosaniPrefectul județului, Dan Nechifor, se va deplasa în județ pentru a discuta cu primarii problemele locale. El a declarat că îi va lua la întâlnire cu primarii și pe directorii de deconcentrate. Prefectul consideră că măsura respectivă este mai practică.

like facebookÎntâlnirile pe care le aveam cu primarii la Prefectură, nu spun că nu se vor mai face, dar sunt mult mai practice deplasările în teritoriu, iar întâlnirea cu primarii să se facă pe cele patru regiuni de dezvoltare a județului, pe care se vor înființa și ADI-urile respective”, a spus Dan Nechifor.

 

One thought on “Prefectul va face deplasări în județ pentru a prelua problemele primarilor

  1. Nu inteleg ce misiune are onor prefectul de se apuca sa preia ,,problemele primarilor” ??? lEGEA ZICE A PREFECTUL trebuie sa verifice cu celeritate dispozitiile primarilor si hotaririle consiliilor locale, sa coordoneze Comisia judeteana de fond funciar si institutiile deconcentrate.De asemenea, coordoneaza activitatea ISU, desi aceasta problema ar trebui sa fie la Consiliul judetean , nu la Prefectura.
    Si atunci, ce misiune are prefectul de s-a apucat sa discute cu fiecare primar?? Oare ce anume?? Nu cumva a intrat – saracul de el – in campania electorala?? Poftim!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *