Leo Grozavu: Rezultatul ne-a dopat cu moral pozitiv

leo grozavu fc botosaniAntrenorul FC Botoşani s-a declarat fericit după calificarea echipei în sferturile Cupei Ligii. Leo Grozavu a menţionat că victorile li se datorează jucătorilor. Totuşi tehnicianul are şi un regret, pierderea mijlocaşului Mihai Bordeianu care a fost eliminat pe finalul partidei.

„Felicitări băieţilor, ei au jucat, au muncit, au suferit. Chiar dacă am avut şi daune, am reuşit să câştigăm, acest rezultat poate să ne dopeze cu moral pozitiv. Îmi pare rău că am pierdut un jucător, în condiţiile în care lotul nostru este aşa cum este, nu poate să mă bucure. Dar, asta este, face parte din riscurile pe care ni le asumăm. Puteam să terminăm mai rapid jocul şi altfel ar fi decurs efortul pe care îl făceau băieţii. Aştia suntem, am pierdut jucători foarte importanţi în această vară. Automat e mai greu dar încercăm să ţinem pasul cu prima ligă”, a spus Leo Grozavu.

like facebookAntrenorul a mai adăugat că are puţin timp pentru pregătirea meciului cu Steaua, de vineri. El a spus că dacă Steaua nu evolua în Champions League, meciul ar fi fost programat cu cel puţin o zi mai târziu.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *