Ridicol! E. On a emis o factură de 0,02 lei. Clientul a primit dreptul de a o plăti în rate

factura de 0,02 lei la energie electricaCaz cu totul și cu totul inedit curios înregistrat la Botoșani. O familie a primit, în luna iunie a acestui an, o factură de 0,02 lei pentru energia electrică. Mai interesant este că furnizorul, societatea comercială E.On Energie România SA, îi permite clientului să achite „debitul” în două rate.

Factura emisă de E.On nu reprezintă contravaloarea consumului de electricitate, ci este o factură de regularizare pentru certificatele verzi. Ea a fost emisă pe 30 iunie, iar clientul a primit „dreptul” de a o achita în două tranșe, una scadentă la 15 iulie, iar cealaltă la 14 august.

like facebookProprietarul apartamentului este plecat din țară, însă adresa de corespondență este a unor rude din municipiul Botoșani, după ce într-unul din anii precedenți familia respectivă a fost debranșată pentru neplata unor sume foarte mici.

Factura-inlesniri la plata„Fiind ruda cu noi, noi le platim facturile cat ei lipsesc. Asta pentru ca într-un an nu le-au platit. Facturile au venit prin ianuarie- februarie si cand au venit in august in Romania au trebuit sa plateasca „redeschideri” si la curent si la gaze. Vreo 700 lei. Plus timpul de asteptare a tehnicienilor eON fara curent si fara gaz in casa, fara apa calda, fara un dus de revigorare dupa un drum asa de lung, fara frigider pentru alimente perisabile aduse din Italia, fara un TV cu posturi romanesti etc. Frustrant”, susține botoșăneanul pe adresa căruia a venit factura de 0,02 lei.
Factura cea importanta (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *