Concurență în familie! Tată și fiu, umăr la umăr în afaceri. Au câștigat licitații la aceeași instituție

asfaltare E58 Botosani- SuceavaDouă cunoscute firme de construcții din Botoșani au câștigat, recent, licitații distincte organizate de aceeași instituție. Este vorba de societățile Transporturi Auto SA și Big Conf SRL controlate de Constantin Conțac și, respectiv, de fiul acestuia, Liviu Conțac.

Cele două firme, specializate în construcția de drumuri, au semnat, în această lună, contracte de modernizare a unor drumuri comunale din Vlădeni. Licitațiile au fost organizate de Primăria Vlădeni,  cele două societăți participând la ele ca și concurente.

like facebookTransporturi Auto SA Botoșani a câștigat licitația pentru modernizarea drumului comunal DC 58 din DN 29 Vlădeni-Brehuiesti- DJ 208 H km, semnând un contract în valoare de 2,3 milioane de lei.

În același timp, Big Conf SRL a câștigat contractul care are ca obiect efectuarea lucrarilor de asfaltare a sistemului rutier existent al drumului comunal DC 63 pe tronsonul km. 4+250-5+525 Mandreti- Vladeni, prin executarea unui sistem rutier nerigid din mixturi asfaltice ( binder si uzura). Valoarea contractului este de 400.313 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *