Inedit! Amendată după ce a fost prinsă furând apă de la o fântână arteziană

distrugeri centrul vechi botosaniO femeie a fost amendată de poliţiştii locali după ce a fost prinsă furând apă de la fântâna arteziană din Centrul Vechi din municipiul Botoșani.

like facebookPotrivit şefului Poliţiei Locale, Ioan Onuţu, femeia căra apă cu găleata de la fântâna publică cel mai probabil la locul său de muncă.

Dânsa a mers la locul de muncă pentru a desfăşura anumite munci cu apa care era luată din fântâna municipiului. Am identificat persoana şi am sancţionat-o”, a declarat Onuţu.

Femeia a fost sancţionată cu 200 lei.

 

3 thoughts on “Inedit! Amendată după ce a fost prinsă furând apă de la o fântână arteziană

  1. Pai daca nova apa serv ori da apa cu portia sau se pisa in ea presiune, ce sa faca omu’?
    Poate vedem o stire ca ii amenteaza si pe pustanii teribilisti care isi useaza rotile pe la ATL dandu-se in figuri, nu numai oameni care „fura” apa si vand oua sau patrunjel pe marginea strazii.
    Si poate maturati odata prostituatele, ca suntem satui de lepre.

  2. Pai daca nova apa serv ori da apa cu portia sau se pisa in ea presiune, ce sa faca omu’?
    Poate vedem o stire ca ii amendeaza si pe pustanii teribilisti care isi uzeaza rotile pe la ATL dandu-se in figuri si perturba linistea publica, nu numai oameni care „fura” apa si vand oua sau patrunjel pe marginea strazii.
    Si poate maturati odata prostituatele, ca suntem satui de lepre.

  3. wooooooooaaaaaaaaaaaaawwwww.Ma simt mandru ca sunt aparat de politia locala.Apropoooo cand stau baietii de la politia locala doi cate doi ascunsi pe la umbra ca de e canicula sau cand cer actele de provenienta a marfii unei babute la colt de strada cum ar trebui sa ma simt ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *