Razii cu mascaţii efectuate în mai multe localităţi din judeţul Botoşani

mascati politiePoliţiştii de la Serviciul de Acţiuni Speciale au efectuate, vineri, mai multe razii în localităţile din judeţul Botoşani.

Activităţile s-au desfăşurat în anumite intervale orare prima dată  pe raza comunelor Suliţa, Lunca, Todireni, Albeşti, Răuseni, Călăraşi și în noaptea de sâmbătă spre duminică în comunele Suliţa, Todireni şi Hlipiceni.

Poliţiştii au vizat îndeosebi prevenirea şi combaterea faptelor cu violență generate de consumul de alcool, impunerea normelor rutiere și combaterea comerțului ilicite cu produse accizabile. Au fost legitimate 120 de persoane şi 67 de vehicule au fost oprite în trafic.

 

Au fost de asemenea verificaţi 10 agenţi economici, între care societăţi comerciale deţinătoare de localuri cu activităţi tip discotecă.

like facebookÎn urma neregulilor constatate s-au aplicat 30 de amenzi în valoare 11.825 de lei. Cele mai multe abateri constatate au vizat încălcarea regulilor privind circulaţia pe drumurile publice şi a normelor privind ordinea şi liniştea publică.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *