Consiliul Județean pus la plata unor daune morale către un fost consilier local

Consiliul Judetean Botosani sediuConsiliul Județean este pus într-o postură inedită, de a acorda daune morale unui fost consilier local. Instituţia a fost chemată în judecată de Marius Cristescu care a cerut daune morale de 100.000 de lei. Judecătorii au admis daune de doar 100 de lei.

Fostul consilier local a menţionat că  a asistat, la sfârşitul anului trecut, la proba interviului susținută în cadrul concursului pentru funcţia de manager al Centrului de Promovare şi Conservare a Culturii.

Membrii Comisiei de examen i-au cerut să prezinte buletinul pentru a fi legitimat, apoi a asistat la probă, fără a avea vreo implicare în aceasta. Ulterior, a văzut că i s-au publicat toate datele personale pe site-ul instituţiei, deşi nu i s-a spus acest lucru.

like facebook” M-am trezit cu CNP, adresă, tot, publicat pe site-ul CJ. Am verificat pe la câteva bănci şi magazine care oferă produse în rate să nu fi făcut cineva credit în numele meu. Nici măcăr nu ştiu dacă acel angajat care a pus datele pe site are acreditare de a lucra cu date cu carater personal”, a declarat Marius Cristescu la deschiderea acţiunii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *