Razii ale poliţiştilor în mai multe comune din judeţul Botoşani

razie politisti rutieri filtre etilotestPoliţiştii au organizat, joi, mai multe razii pe linia combaterii faptelor antisociale şi creşterii gradului de siguranţă publică. Activităţile s-au desfăşurat în anumite intervale orare, pe raza comunelor Tudora şi Vorona (intervalul orar 07.00 – 11.00) și Stăuceni, Blândesti, Gorbănesti (intervalul orar 20.00 – 02.00). Poliţiştii au vizat îndeosebi prevenirea şiccombaterea faptelor cu violență generate de consumul de alcool, impunereacnormelor rutiere și combaterea comerțului ilicite cu produse accizabile.

Poliţiştii au legitimat peste 120 de persoane şi au controlat în trafic 54 decvehicule. 9 persoane au fost atenţionate cu privire la comportamentul adoptat în locuri publice.

Au fost de asemenea verificaţi 34 de agenţi economici. Cu prilejul acţiunii au fost dispuse 33 de sancţiuni contravenţionale cu amenzi însumând 21.115 lei.

Cele mai multe abateri constatate au vizat încălcarea normelor de comerţ şi a regulilor privind circulaţia pe drumurile publice.

A fost de asemenea confiscată în numerar suma de 569 de lei, precum şi diferite mărfuri pentru care agenţii economici nu deţineau documente legale, în valoare de peste 700 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *