Cel mai mare mafiot din Botoșani se însoară în închisoare

loredanaCel mai mare mafiot din Botoșani, și chiar din lume, se însoară în închisoare. Ioan Clămparu, zis şi ”Cap de Porc”, a fost condamnat în Spania la 20 de ani de închisoare pentru proxenetism după ce a obligat sute de tinere să se prostitueze. A fost adus în România şi încarcerat, iar acum îşi ispăşeşte pedeapsa în Penitenciarul Iaşi.

Loredana, femeia cu care temutul interlop are doi copii, spune că îl vizitează frecvent la închisoare şi că a întreţinut relaţii intime cu acesta după gratii.

like facebook”Este treaba lui ce a făcut, eu l-am cunoscut când nu avea treabă cu nimeni. Ne-am văzut, ne-am iubit, am făcut doi copii împreună. Au fost mai multe motive pentru care nu ne-am căsătorit până acum, însă o vom face în curând. Merg la el la închisoare, are dreptul la vizite intime”, a declarat Loredana.

clamparuAceasta spune că se va mărita cu Ioan Clămparu în toamnă.

La sfârşitul lui septembrie vom face cununia, am stabilit totul. Ceremonia va avea loc în închisoare, asta este viaţa, mergem înainte. Ne iubim şi totul va fi bine”, a mai spus concubina lui ”Cap de Porc”.

Loredana a fost implicată zilele trecute într-un scandal monstru care i-a avut ca protagonişti pe Bogdan Friedrich Steblea, zis ”Sanchi”, fostul iubit al Luminiţei Anghel, şi pe luptătorul Mircea Ursu, cunoscut şi ca ”bodyguardul lui Dumnezeu”. Ursu l-a sunat pe ”Sanchi”, l-a înjurat şi l-a ameninţat. ”Te calc pe cap”, a spus luptătorul.

Traian Băsescu, fostul preşedinte al României, spunea că Ioan Clămparu este unul din cei mai periculoşi infractori din lume. În ianuarie 2006, cazul Clămparu a fost dat de Băsescu drept exemplu de eşec în combaterea criminalităţii. Fostul preşedinte susţinea că în cazul acesteia au fost implicate trei state europene care au atenţionat asupra deficienţelor de colaborare în domeniul combaterii criminalităţii transfrontaliere.

Lucrăm în echipă pe criminalitate transfrontalieră – cazul de care vă spun implică patru ţări. Se procedează la arestarea simultană a infractorilor şi voi îi puneţi în libertate. Aţi stricat toată operaţiunea în cele patru ţări!”, afirma Traian Băsescu în cadrul unei şedinţe a Consiliului Superior al Magistraturii.

Sursa: Cancan.ro

One thought on “Cel mai mare mafiot din Botoșani se însoară în închisoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com