Un tânăr a început să se agite când a văzut jandarmii. Vezi de ce!

Jandarmi (1)Un tânăr s-a dat de gol în faţa jadarmilor cu care s-a întâlnit pe stradă după ce a furat o bicicletă. Tânărul, de 26 de ani, a fost văzut de jandarmi în zona intersecţiei străzilor Pod de Piatră şi Dimitrie Negreanu. A început să se agite şi a vrut să fugă, însă a fost oprit.

Tânărul este o cunoștință mai veche a oamenilor legii, fiind consumator de etnobotanice, iar în urmă cu nici trei săptămâni a mai fost prins o dată de jandarmi după ce a sustras o bicicletă, de această dată de pe Bulevardul Mihai Eminescu.

Bănuielile jandarmilor s-au confirmat, tânărul declarând, în cele din urmă, că a luat bicicleta cu o seară înainte de pe strada Aleea Călugăreni, profitând de faptul că ușa de intrare într-o scară de bloc era deschisă, cu toate că era prevăzută cu interfon și sistem de închidere automat.

În urma verificărilor efectuate, jandarmii l-au identificat pe proprietar, acesta recunoscând bicicleta fiului său, dispărută cu o zi înainte.

like facebookBicicleta a fost restituită proprietarului, iar tânărului i-au fost întocmite actele de sesizare ale organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, care vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani, în vederea continuării cercetărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *