O absolventă de liceu a fost la un pas să rateze facultatea din cauza unor profesori

admitere la facultateO absolventă de liceu a fost la un pas să îşi ia adio de la facultate din cauza unei erori a profesorilor ce i-au corectat una dintre lucările la examenul de bacalaureat.
Mădălina C. a absolvit un liceu din judeţ şi la proba de Limba şi Lteratura Română a fost notată cu 6,90. A fost dezamăgită ştiind că a scris 11 pagini, însă tot un cadru didactic a salvat-o după ce i-a povestit ce a scris în lucrare. Profesoara a sfătuit-o să facă contestaţie şi după ce a făcut acest lucru nota i-a fost mărită cu 1,40 puncte.
Acest lucru a dus şi la mărirea mediei examenului de la 8, 43 la 8,9. Media finală a ajutat-o să intre la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iaşi, specializarea Contabilitate şi Informatică de Gestiune, la buget.
Fără nota mărită s-ar fi încadrat la taxă şi risca să nu mai poată merge la facultate din cauza costurilor. Acum tânăra îi încurajează pe toţi care pot ajunge într-o asemenea situaţie să aibă încredere în ei şi să îli caute dreptate.
like facebook” Nu este un examen ca oricare altul, este examenul maturităţii. Cu această notă rămâi toată viaţa. Şi pentru greşeala altcuiva, profesori în acest caz, vei fi dezamăgit toată viaţa”, spune tânăra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *