13 august, zi de doliu național. Drapelul va fi arborat în bernă la sediile instituțiilor publice din Botoșani

doliu national13 august, data la care Majestatea Sa Regina Ana va fi înmormântată, va fi zi de doliu național. Este hotărârea de Guvern aprobată de executiv în ședința de miercuri la Palatul Victoria.

like-facebookAsta înseamnă că pe această dată nu vor fi organizate evenimente culturale, sportive sau politice.

În această zi, toate instituțiile, autoritățile publice, vor arbora drapelul României în bernă. Drapelul va fi arborat în bernă și la sediul partidelor politice, sindicatelor, patronatelor, instituțiilor de învățământ, dar și instituțiilor de cultură, la punctele pentru trecerea frontierei, aeroport, gări și autogări.

Aceeași obligație revine și persoanelor fizice dacă arborează drapelul României la domiciliu sau reședință”, se arată într-o informare a Guvernului.

 

One thought on “13 august, zi de doliu național. Drapelul va fi arborat în bernă la sediile instituțiilor publice din Botoșani

  1. Cand pana mea a fost persoana asta regina Romaniei ? Ce merite are ? Sunteti cu capul ? Treziti-va dragi romani…. Mihai de Hohenzollern a abdicat cu multi ani in urma. Romania e republica si asa va ramane…. Gasca asta de fripturisti care-si spun casa regala a venit in Romania in curul gol si acum nu mai pot de averi ! De ce eu ca cetatean liber al acestei tari trebuie sa support traiul opulent al acestor impostori ? Ce doliu national ? Ce onoruri militare ? Bine ca l-ati scos din istorie pe singurul patriot adevarat… Maresalul Ion Antonescu, victima a tradarii odiosului Hohenzollern…. Sa plece dracului de unde au venit si sa ne lase in pace….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *