VIDEO O familie a fost bătută în casă de cinci indivizi şi nimeni nu a fost tras la răspundere

tiganii-la-UPU-Botosani1Un bărbat a ajuns în comă de gradul patru la spital medicii dându-i puţine şanse de supraveţuire după ce cinci agresori a intrat peste el şi familia sa în casă.

A fost bătut, în prima zi de Paşte anul trecut, în locuinţă şi în plină stradă cu o rangă, pumni şi picioare. În timpul bătăii şi soţia sa, mamă a cinci copii a fost lovită fiind nevoită să abandoze alăptarea celui mai mic dintre copii.

Constantin Postolache şi-a revenit miraculos şi vrea ca vinovaţii să fie traşi la răspundere. Iniţial dosarul a fost înregistrat ca tentativă de omor, iar agresorii au fost identificaţi, însă nu s-a luat nici o măsură împotriva lor.

like facebookDupă un an şi trei luni s-a schimbat încadrarea juridică fiind declinată competenţa de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani la Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani. Anchetatorii merg acum pe infracţiunea de încăierate, lucru ce a revoltat partea vătămată şi avocaţii.

tiganii-la-UPU-Botosani„Încăierare este atunci când două grupuri se bat pe stradă. Nu când cineva intră peste tine în casă şi te loveşte până ce intri în comă”, a explicat unul dintre avocaţii lui Constantin Postolache.

Tânărul, de 26 de ani, spune că a mobilul agresiunii a fost jaful. Agresorii bănuiau că are bani în casă, iar în timpul bătăii ar fi plecat cu peste 5000 de euro.

„Medicii i-au spus soţiei să aprindă o lumânare în noaptea de înviere, iar a doua zi, în prima zi de Paşte, i-au spus că pe lîngă Hristos am înviat şi eu. Petru Dadaci şi Gheorghe Nedia sunt principalii autori. Dosarul are un an şi trei luni şi nu s-a întâmplat nimic”, a spus Constantin Postolache.

Unul dintre martorii agresiunii a înregistrat o parte din bătaie, când scandalul s-a mutat în stradă.

2 thoughts on “VIDEO O familie a fost bătută în casă de cinci indivizi şi nimeni nu a fost tras la răspundere

  1. nui nimik noi pt Botosani si mama mea a fost batuta duminik seara in casa de un individ si a sunat la 112 si nimeni nu s_a sesizat! asa ceva strigator la cer!

  2. Ho ho ho ! Ăștia se bat prin toată Europa, dar se judeca doar in România ! Nu se înțeleg la împărțit banii ce provin din furat !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *