FOTO Familia Andei Dănăilă, ucisă într-un accident de maşină, a fost la mormânt de ziua ei

danaila fata moarta accident darabani2Familia Andei Dănăilă, tânăra de 21 de ani ce a decedat în noaptea de înviere, a fost la mormânt în ziua în care fata trebuia să împlinească 21 de ani.

Părinţii fetei erau distruşi şi spuneau că în loc să sărbătorească ziua fetei lor, se uită la ea cum putrezeşte în pământ. Mama fetei a spus că practic ambii săi copii au fost nenorociţi în accident.

Fiul cel mic nu s-a recuperat nici acum şi este în spital la Iaşi, iar fata şi-au pierdut-o pentru totdeauna. Durerea este cu atât mai mare cu cât autorii accidentului mortal au fost puşi în libertate după trei luni de arest preventiv. Părinţii Andei spun că la întoarcerea în oraş au chefuit.

” Doi interlopi, doi criminali mi-au ucis copilul, i-au fărmat toate oasele. Anda este ziua ta, puiul mamii, cum să te răzbun? Vreau să întreb Curtea de Apel Suceava dacă angajaţii sunt părinţi. Asta este dreptatea ce am cerut-o? Cum aţi putut să daţi drumu la nişte criminali? La ce să mai trăim? Împuşcaţi-ne”, au fost cuvintele mamei rostite pe crucea fiicei sale.

Părinţii fetei spun că vor să ajungă la Preşedintele României şi la Haga. Nici unul dintre cei doi vinovaţi nu au contactat familia victimelor din accident. Familia îndoliată se teme de o muşamalizare a cazului şi spun că cei doi inculpaţi lăsaţi în libertate sunt un pericol.

Decizie surpriză a instanţei! Autorii teribilului accident de la Darabani, puşi în libertate

One thought on “FOTO Familia Andei Dănăilă, ucisă într-un accident de maşină, a fost la mormânt de ziua ei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *