Nuntă cu scandal. Nuntaşii au ajuns la spital şi a fost nevoie de intervenţia mascaţilor

jandarmi scandal upu bunO noapte întreagă de scandal la o nuntă la care era anunțată prezența mai multor maneliști renumiți s-a lăsat cu distrugeri la Secția de Chirurgie a Spitalului Dorohoi, scandal în urma cărora medicii și asistenții au fugit ca  potârnichile iar Inspectoratul Județean de Jandarmi a trimis un echipaj de intervenție rapidă pentru a potoli spiritele.

La intervenția jandarmilor un bărbat care era înjunghiat în abdomen a preferat să fugă acasă fără să lase medicii să-i sutureze plaga,  după ce a băgat spaima în cadrele medicale și a făcut ca o ușă a spitalul să zboare în aer după numai un pumn. Mai exact, oamenii dintr-un cartier din Dorohoi în care funcționează o sală care organizează nunți au început să sune la 112 încă de vineri seară când au văzut că în fața sălii nuntașii se bat crunt la intervale regulate de timp. Poliția a venit aici după cum spun locatarii de mai multe ori pe noapte însă scandalul nu a putut fi potolit.

”A fost scandal toată noaptea însă sâmbătă dimineața am văzut de geam o nouă bătaie când unul dintre nuntași a căzut la pământ. Am crezut că a fost doborât cu pumnul iar mai apoi am aflat că a fost înjunghiat. Nu s-au produs distrugeri în sală ei au avut ceva de împărțit afară”, a declarat unul dintre locatari.

Victima a fost transportată la Spitalul Dorohoi unde a continuat scandalul. Paznicii spitalului au dispărut brusc, asistentele s-au ascuns iar medicii de gardă au încercat din răsputeri să facă față situației încercând să-și facă meseria. Când lucrurile au degenerat iar cadrele medicale au început să fie agresate s-a cerut din nou la 112 ajutorul oamenilor legii.

like facebook”Domnule eram cu o urgență la spital. Când au venit nuntașii s-a generat haos. Amenințau asistentele, unul tăiat la burtă i-a spus doctorului Andrieș că-l omoară dacă se atinge de el. Altul și-a luat la pumni nevasta și fratele. Era ca-n filme. Patru sau cinci polițiști veniți nu au putut face nimic. Nici primul echipaj de Jandarmi nu a făcut nimic. Eu mi-am luat bunicul să plec însă imediat a venit un detașament de jandarmi pregătiți să bată. Abia atunci nuntașii au fugit peste gard ca și cum nu mai aveau nimic. Nu am înțeles ce au spus dar parcă și-au dat un semnal ceva”, a povestit un martor la scandalul nuntașilor din spital.

Cadrele medicale au confirmat incidentul iar dr. Valerian Andrieș, medicul de gardă de la Chirurgie a recunoscut că a plecat în primă fază din fața scandalagiilor.

”Au emis amenințări și nu am putut să facem un act de sănătate complet. Pacientul era agresiv și prezenta o plagă tăiată nepenetrantă la nivelul abdomenului. Nu am putut să o suturez întrucât nu mi-a dat voie. Am toaleta plaga și apoi pacientul a dispărut”, a declarat dr. Andrieș.

Medicul nu a dorit să facă declarații legat de pagubele produse spitalului și a precizat că aceste aspecte pot fi comunicate doar de managerul spitalului. La scurt timp a fost chemat un echipaj de intervenție radipă a Jandarmeriei care a aplanat scandalul.

Cazul a intrat în atenția polițiștilor care urmează să stabilească dacă și în sala de nuntă s-au produs  distrugeri sau dacă alte persoane au suferit traumatisme grave.”În urma primelor cercetări, față de doi bărbați au fost întocmite acte procedurale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și tulburare a ordinii publice”, a declarat Daniela Gheorghiescu, purtător de cuvânt al IPJ Botoșani.

Sursa: OpiniadeDorohoi

One thought on “Nuntă cu scandal. Nuntaşii au ajuns la spital şi a fost nevoie de intervenţia mascaţilor

  1. fratilor,cind chemati ambulanta sau mergeti la spital NU UITATI TOPORUL si RACHIUL!!!!!!!!in rest,totul vine de la sine!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *