FOTO Cine sunt finaliştii etapei zonale a Concursurilor serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă

concurs pompieri voluntariEtapa zonală a Concursurilor serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă, organizată în perioada 27 – 29 iulie, la Botoşani, s-a încheiat vineri, cu parcurgerea ultimei probe „realizarea dispozitivului de intervenţie la motopompă”.

like facebookLa proba desfăşurată vineri dimineaţă, fiecare lot a prezentat câte o echipă formată din şapte concurenţi, care a avut dreptul la două încercări. În urma desfăşurării probei, timpul cel mai bun a fost realizat de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Botoşani.

Organizată de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “ Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani, competiţia a aliniat la start loturile reprezentative ale Inspectoratelor pentru Situaţii de Urgenţă din judeţele Suceava, Iaşi, Neamţ, Bacău şi Botoşani.

În urma parcurgerii celor patru probe practice, respectiv „scara de fereastră”, „pista cu obstacole”,„ştafeta 4 x 100 m” şi „realizarea dispozitivului de intervenţie la motopompă”, primul loc a fost ocupat de lotul reprezentativ al I.S.U Bacău. Premiul II a fost adjudecat de pompierii botoşăneni, iar premiul III a revenit pompierilor ieşeni. Următoarele locuri (IV şi V) au fost ocupate de pompierii suceveni şi nemţeni.

Loturile reprezentative ale celor cinci  inspectorate, care au participat la această etapă, au dovedit un nivel ridicat de pregătire, seriozitate şi în acelaşi timp de concentrare. Felicit toate loturile participante, pentru efortul depus şi spiritul de fairplay de care au dat dovadă”, a declarat colonel dr.ing. Amarandei Mihail Cristian, (Î) inspector şef al ISU Botoşani.

concurs voluntari pompieri 2

concurs pompieri voluntari 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com