Anunţ! Nova Apaserv întrerupe pentru 48 de ore furnizarea apei într-o localitate

nova apaserv botosaniDin cauza unei avarii apărută la conducta de aducțiune din OL Ø500mm în zona Cervicești, societatea comercială Nova Apaserv S.A. Botoșani anunță întreruperea furnizării apei pentru 48 de ore, începând cu data de 29 iulie 2016.

Afectați de oprirea apei sunt utilizatorii din zona localității Cătămărăști Deal.

like facebookNova Apaserv S.A. îşi cere scuze faţă de abonaţii afectaţi şi îi asigură că se va interveni cu operativitate, pentru finalizarea lucrărilor, astfel încăt disconfortul creat să fie cât mai redus.

 

One thought on “Anunţ! Nova Apaserv întrerupe pentru 48 de ore furnizarea apei într-o localitate

  1. Locuiesc in mijlocul orasului si nu am apa de la ora 12. Ce fel de reparatii ati facut oameni buni ? Aveti ani intregi de zile de cand va laudati ca schimbati , reparati! Va bateti joc de noi cei care va platim! La cel mai mic semn ca apa nu curge stau stresata cum mi se duc toate treburile peste cap. SA VA FIE RUSINE !! NU VREM EXPLICATII !! VREM APA !! Bineinteles ca mesajul nu ajunge la urechile cui trebuie pt ca noi miile de platitori botosaneni nu avem influienta ca sa REZOLVATI problema pt ca nu suntem persoane influiente care sa aiba fiice/fii cu nunta de facut astfel incat sa se opreasca sau porneasca apa de 2 ori intr-o luna! RUSINE !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *