Valeriu Iftime caută bani pentru FC Botoșani: Anul acesta trăim, dar anul viitor ce facem?

valeriu iftime fc botosaniFinanțatorul echipei FC Botoșani, Valeriu Iftime, s-a întâlnit, miercuri, cu președintele Consiliului Județean, Costică Macaleți, pentru a discuta despre viitorul fotbalului la Botoșani. Iftime a declarat că discuția a avut ca scop găsirea de soluții în vederea obținerii de fonduri pentru dezvoltarea fotbalului local, în condițiile în care cheltuielile la FC Botoșani sunt tot mai mari. Potrivit acestuia, bugetul FC Botoșani a crescut la 3,7 milioane euro, iar clubul are o datorie de aproape un milion euro.

like facebookEu acopăr, ca și firmă Elsaco, aproximativ un milion euro pe an, ceea ce este absolut de nesuportat pe termen lung, mai ales că aici nu este o viziune: dau bani anul acesta și anul viitor. Avem o datorie istorică pe care o tot aducem și trebuie la un moment dat să o compensăm. Am mizat că mai vând niște fotbaliști ca să acopăr din ea și nu i-am vândut”, a spus finanțatorul FC Botoșani.

El spune că tot mai multe echipe din țară nu au bani și speră ca FC Botoșani să nu aibă aceeași soartă.

Povestea este că ceea ce este în fotbalul românesc astăzi, când atâtea echipe sunt șchioape, atâtea echipe nu au bani, atâtea echipe au probleme imense, ele pot apărea și la Botoșani. Și vreau să prevăd asta. Anul acesta trăim, dar anul viitor ce facem?”, a mai spus Iftime.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *