Prognoza meteo pe lunile august – octombrie. Până când durează vara

vremea la BotosaniAdministraţia Naţională de Meteorologie a anunţat prognoza meteo pentru următoarele trei luni, august-octombrie. Vom avea o vară caniculară, săracă în precipitaţii, iar începutul de toamnă va fi de asemenea mai cald decât în mod normal.

AUGUST 2016 TEMPERATURA MEDIE LUNARĂ A AERULUI

like facebookTemperatura medie a aerului se va situa peste normalul perioadei in sud-estul tarii si local in sud, est si in vestul extrem, iar in rest vor fi valori termice apropiate de media climatologica.

AUGUST 2016 PRECIPITAŢII LUNARE

Cantitatile totale de precipitatii vor fi deficitare in cea mai mare parte a teritoriului.

tabel_temperaturi_12959000vremeSEPTEMBRIE 2016 TEMPERATURA MEDIE LUNARĂ A AERULUI

Regimul termic al aerului va avea valori peste normele climatologice in sud-estul si local in sudul, estul si extremitatea de vest a tarii iar in rest temperaturile medii lunare vor fi apropiate de norme.

SEPTEMBRIE 2016 PRECIPITAŢII LUNARE

Cantitatile totale de precipitatii vor fi deficitare in majoritatea regiunilor, exceptand centrul tarii, unde acestea vor fi apropiate de valorile normale.

OCTOMBRIE 2016 TEMPERATURA MEDIE LUNARĂ A AERULUI

Temperatura medie lunara a aerului va inregistra valori mai ridicate decat normalul perioadei in sud-estul tarii si local in sudul si vestul extrem, iar in rest aceasta se va apropia de media climatologica.

OCTOMBRIE 2016 PRECIPITAŢII LUNARE

Cantitatile totale de precipitatii vor fi normale in sud-estul si local in sudul tarii, iar in nord-estul, centrul si vestul extrem precipitatiile pot fi peste mediile acestei luni.

 Sursa: RomaniaTV.net

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *