Mercedes-ul GLE 350, mașina favorită a oamenilor de afaceri din Botoșani

masina Mercedes Benz GLE 350 a lui Liviu Contac
masina Mercedes Benz GLE 350 a lui Liviu Conțac

Încă doi oameni de afaceri din Botoșani și-au cumpărat, de curând, modelul GLE 350 de la producătorul german Mercedes Benz.

Unul dintre ei este directorul firmei Big Conf SRL, Liviu Conțac, care a renunțat la BMW-ul X5 pe care îl conducea și și-a luat un Mercedes GLE argintiu. Mașina, care are o valoare de piață de aproximativ 100.000 de euro, a fost cumpărată în leasing.

like facebookO mașină similară a achiziționat și fostul patron al firmei de construcții Veritas, Gheorghe Odae, care a optat pentru culoarea neagră a mașinii de teren.

Mercedes Benz -ul lui Gheorghe Odae - Botosani
Mercedes Benz -ul lui Gheorghe Odae – Botosani

După ce a construit mall-ul din Botoșani și a intrat în faliment cu Veritas, din cauza unor divergențe financiare cu firma lui Dănuț Prisecariu, Odae și-a mutat afacerile la București, acolo unde a prins un contract cu o cunoscută companie multinațională care deține un lanț de stații de carburanți. Firma lui Odae a efectuat lucrări de construcții sau întreținere a stațiilor.

O astfel de mașină, tot neagră, deține și patronul Priscom, Aurel Prisacaru, dar și patroana de la Tex Club, Corin Dănuță.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *