Dezmăț sexual cu o fată de 13 ani. Trei tineri s-au culcat cu o puștoaică. Unul a plătit pentru asta

sex-toaleta-scoala1Situație incredibilă într-o localitate din Botoșani, acolo unde a avut loc un dezmăț sexual cu o fată de 13 ani. Trei tineri, dintre care doi minori, s-au culcat cu o puștoaică, însă doar unul dintre ei a fost pus la „plată”.

Acesta din urmă a fost acuzat de act sexual cu un minor, chiar dacă fata cu care s-a culcat a fost de acord să facă sex atțt cu el, cât și cu ceilalți doi băieţi.

Judecătoria Botoşani l-a condamnat definitiv pe Florin C, de 28 de ani, la o pedeapsă de opt luni de închisoare cu suspendare. De asemenea, acesta a mai fost obligat la 50 de zile în folosul comunităţii şi plata a 3.500 de lei către familia minorei.

Ghinionul tânărului este că dintre tinerii cu care s-a culcat fata, în decurs de două luni, el a fost singurul tras la răspundere. Ceilalţi erau minori şi au fost citaţi ca martori în dosar. Fata, dintr-un sat aparţinând oraşului Flămânzi, pleca de acasă şi accepta să întreţină raporturi sexuale cu tinerii care îi propuneau acest lucru.

like facebookTotul a început, în noiembrie 2013, după ce puștoaica a început o prietenie cu un băiat apropiat ca vârstă. După un timp relativ scurt, cei doi au început să aibă relaţii sexuale, însă, imediat ce a aflat că prietena sa nu este tocmai cuminte, adolescentul a renunţat la a mai ieși cu fata.

În schimb, el a dat numărul de telefon unui prieten, iar acesta altora din grup, astfel încât nu mai puţin de alți şase tineri au ajuns să profite de naivitatea fetei. Îngrijorător este faptul că minora a întreţinut, într-o oră, relaţii sexuale cu trei tineri, în casa unuia dintre „prieteni”. Singura pretenţie a copilei era ca după ce băieţii făceau sex cu ea să o ducă înapoi acasă.

În faţa anchetatorilor, majoritatea băieţilor au recunoscut faptele, însă unii au spus că fata părea de 16-17 ani, nicidecum de 13. Procurorii au dispus efectuarea unei examinări medico-legale, iar specialiştii au examinat tânăra şi au precizat că vârsta aparentă, după înfăţişare, arată de 13-14 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *