Poliţist implicat într-un accident, iar şoferul vinovat a fugit. Vezi ce a păţit!

 

accident calea nationala dan haures2Un tânăr, de 24 de ani a provocat un accident rutier, a cărui victimă a fost un poliţist de la circulaţie, apoi a fugit de la faţa locului. Alexandru Onofrei Paul, din localitatea Cătămărăşti-Deal, a ajuns să fie trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani pentru infracţiunea de părăsirea locului accidentului.

Acesta se afla la volanul unui autoturism Opel, iar pe Calea Naţională, la intrarea în municipiul Botoşani dinspre Cătămărăşti Deal a izbit un alt autoturism Opel condus de agent Dan Cristian Haureş. În urma impactului poliţistul a fost rănit uşor fiind transportat la spital. Şoferul vinovat de producerea accidentului a plecat de la faţa locului fără încuviinţarea organelor de cercetare penală.

like facebookUlterior, victima din accident a început să şantajeze tânărul şi s-a ales cu dosar penal pentru şantaj. Dan Haureş îl ameninţat pe tânăr că dacă nu îi dă 10.000 de euro va influenţa ancheta privind accidentul şi va primi cea mai aspră pedeapsă. Poliţistul a fost trimis în judecată pentru şantaj.

One thought on “Poliţist implicat într-un accident, iar şoferul vinovat a fugit. Vezi ce a păţit!

  1. Bă, de unde dracu ați angajat cadrele astea, mă??? Pe ce criterii se intră în Poliție??? ba c-a șantajat pe unul,… ba c-a luat șpagă de la altul,…ba c-a făcut trafic de influență, …ba c-a făcut contrabandă cu țigări…. cam cum credeți voi, că vedem noi dinafară, Instituția voastră??? Ați ajuns de râsul și bătaia de joc a infractorilor! BRAVO! Mari oameni, mari caractere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *