Administrația Fondului de Mediu cere înapoi banii dați pentru modernizarea Parcului ”Mihai Eminescu”. Vezi motivul!

Parcul Mihai EminescuAdministrația Fondului pentru Mediu cere înapoi Primăriei Botoșani banii alocați pentru modernizarea Parcului ”Mihai Eminescu”. Primarul municipiului Botoșani spune că a primit o înștiințare de la AFM, prin care se atrage atenția municipalității că investiția nu a fost finalizată și că termenele privind realizarea lucrării nu au fost respectate.

like facebookAm ratat proiectul cu reabilitarea Parcului Mihai Eminescu, cel care a fost finanțat de Agenția Fondului de Mediu timp de patru ani. Nu am fost în stare să ducem până la capăt documentele. Nici nu am terminat investiția, dar nici nu am dus documentele la timp și probabil vom fi obligați să înapoiem toți banii la Agenția Fondului de Mediu, inclusiv penalități”, a spus Flutur, adăugân că un milion de lei a dat Agențua Fondului de Mediu pentru moernizarea Parcului ”Mihai Eminescu”.

Edilul susține că municipalitatea a înapoiat anul acesta Administrației Fondului pentru Mediu și banii alocați pentru modernizarea parcului de la Spitalul de Recuperare.

”Am înapoiat bani fără să se facă public undeva și fără să știe nimeni Agenției Fondului de Mediu, când ne-am hotărât noi să facem un spital în spatele altui spital. Este vorba de 290 mii lei la reabilitarea parcului Spitalului Sf. Gheorghe, făcut din bani la Agenția Fondului de Mediu, și peste 20 mii lei penalități”, a mai spus Flutur.

Primarul spune că va face o cercetare administrativă pentru a-i trage la răspundere pe cei vinovați.

Nouă ni s-a trimis hârtia prin care ni s-a spus că nu am terminat investiția, nu am dus documentațiile la timp. Am sărit din termen și că ne vor imputa sumele respective. Au fost trei proiecte succesive pe parcul Eminescu”, a concluzionat edilul.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *