Terenul de joacă din parcul ”Mihai Eminescu”, construit ilegal. DNA a început o anchetă

receptie loc de joaca parc mihai eminescu botosani1Construcția terenului de joacă din Parcul ”Mihai Eminescu” este vizată de o anchetă a Direcției Naționale Anticorupție, a declarat, miercuri, primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur. Acesta a spus că locul de joacă a fost construit ilegal pe locul fostelor sere și că a fost făcută ”o gafă de proporții”.

Potrivit primarului, terenul respectiv a fost cedat în 2010 Companiei Naţionale de Investiţii în vederea construirii unui bazin didactic de înot, însă acesta nu a mai revenit municipalității după ce programul naţional a fost suspendat.

like facebookAm construit ilegal terenul de joacă de lângă Parcul Mihai Eminescu. Şi cu bani mulţi şi ilegal. Am construit pe un teren care nu era al Primăriei. În momentul acela era dat Companiei Naționale de Investiţii pentru a face un bazin. CNI a investit în proiect, a făcut licitaţia pentru constructor, a suspendat doar acel program, pentru că acum se fac bazine de înot didactic, dar la noi nu mai avem unde să îl facem şi s-ar părea că este vizat şi de o anchetă a DNA. Nu era terenul nostru. Când s-a făcut controlul la CNI, s-au autosesizat. Cei de la CNI au spus haideţi să faceţi bazinul, pardon dar nu se mai poate, am făcut tobogane şi plimbăm câini„, a declarat primarul municipiului.
Terenul de joacă a fost dat în folosință în 2014. Lucrarea a costat peste un milion de lei şi a fost realizată de firma Victor Construct.

 

One thought on “Terenul de joacă din parcul ”Mihai Eminescu”, construit ilegal. DNA a început o anchetă

  1. Mai Fluturas, deja ai inceput lupta politica prosteasca cu PSD?
    Cum poti sa afirmi ca ,,TERENUL NU ERA AL NOSTRU”? Ba acest teren face parte din domeniul public al municipiului Botosani. A ceda dreptul de folosinta nu este acelasi lucru cu cedarea,,dreptului de proprietate”. Singura problema este ca CNI trebuia instiintata despre intentia Primariei Botosani de a construi un loc de joaca tocmai ca urmare a suspendarii , pina la Sfintul asteapta” a programului bazinelor.
    Cine a tras la raspundere penala CNI-ul pentru cheltuielilor enorme facute cu inceperea investitiilor la peste 100 de scoli din tara . inclusiv la Bucecea si la Sulita???? Nimeni, pentru ca si acest program a fost suspendat de altii – adica de onor Guvernul Romaniei.
    Lasa-te de can-canuri ieftine/ Stim ca se apropie campania pentru alegerile cele mari, dar nici chiar asa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *