Scandal în PSD! Portariuc îl compară pe Macaleţi cu Ţurcanu

ovidiu portariuc la alegeri psd botosaniScandalul din PSD generat de destituirea din funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale a lui Ovidiu Portariuc pare să ia amploare.

Într-o postare pe Facebook, Portariuc îl compară pe noul preşedinte al Consiliului Judeţean, Costică Macaleţi, cu predecesorul său Florin Ţurcanu.

În plus, fostul lider social- democrat susţine că Macaleţi este „o persoană ajunsă temporar intr-o functie din cauza unor conjuncturi favorabile” şi că „prin aceasta iluzie a puterii, isi modifica comportamentul si perceptia despre sine si realitate”.

like facebookImi amintesc ca in urma cu exact 4 ani un fost presedinte de CJ proaspat instalat in functie, detinator absolut al puterii locale, a devenit razboinic peste noapte si isi gasise o prioritate in a ma ataca fara motiv ori de cate ori prindea ocazia.  Omul se credea ”imparat” pentru ca asa il tratau toti cei care il inconjurau fapt care pana la urma i-a fost fatal. Istoria ne invata ca oamenii nu invata din pacate nimic din istorie!”, a scris Portariuc.

One thought on “Scandal în PSD! Portariuc îl compară pe Macaleţi cu Ţurcanu

  1. dle EXprimar, esti cel mai mare idiot in viata si daca declaratia chiar iti apartine, esti de 2 ori idiot in acelasi timp. pe langa faptul ca esti IMPOTENT politic, fizic, psihic, pe plan personal mai esti si bagator in seama. Concentreaza-ti atentia pe alte lucruri care sa te ajute in momentul cand deschizi gura, sa nu mai fii penibil si sa nu mai arunci cu vorbe de 2lei – ca asta te caracterizeaza, sa faci circ public-. Daca tot zici ca activezi in politica, invata si fii un diplomat – atribut de care nu cred ca ai auzit pana acum… cel putin asa demonstrezi din „interventiile” pe care le ai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *