Ţigări de zeci de mii de lei confiscate de poliţiştii de frontieră de la contrabandişti

tigari confiscate2Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi Prut au reuşit să facă, marţi, o captură importantă de ţigări. În cursul nopţii poliţiştii au observat, cu aparatul de termoviziune, două persoane care mergeau pe malul Prutului cărând în spate câte un colet voluminos.

După ce au fost somate, cele două persoane au abandonat coletele şi au început să fugă spre localitatea Rădăuţi Prut. Unul dintre contrabandişti a fost prins, Petrică C., de 30 de ani, asupra căruia s-au descoperit 3.750 de lei precum şi cheile unui VW Golf ce era parcat la 50 de metri unde a fost prins.

 

 

 

 

like facebook„În cele două colete s-a găsit cantitatea de 3.000 pachete cu ţigări marca Ritm de provenienţă R. Moldova, în valoare de 30.000 lei, întreaga cantitate de ţigări fiind ridicată în vederea confiscării. Poliţiştii de frontieră continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trecere frauduloasă a frontierei şi contrabandă, fiind anunţate şi autorităţile de frontieră ale statului vecin în vederea cercetării în comun a evenimentului si identificarea tuturor persoanelor implicate”, se arată într-un comunicat al STPF Botoşani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *