Bolnavii internați la Spitalul Județean scot bani din buzunar pentru medicamente. Ce spune conducerea

spitalul judeteanProbleme cu medicamentele la Spitalul Județean. Pacienții sunt nevoiți să cumpere o parte din medicamentele necesare tratamentului și asta pentru că ele lipsesc din farmacia spitalului. Și medicii acuză lipsa medicamentelor, însă conducerea spitalului spune că apar doar sincope de scurtă durată.

like facebookPunctual, la nivelul spitalului la un moment dat pot lipsi anumite clase de medicamente, dar acele medicamente pot fi înlocuite cu alte variante al respectivului medicament. Spitalul poate asigura medicația necesară cu alte clase, în cazul în care un anumit medicament lipsește”, a declarat medicul Ștefan Bercea, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean.

Președintele Consiliului Județean, Costică Macaleți, cere mai multă atenție din partea conducerii pentru bolnavi.

Nu este în regulă să se întâmple astfel de lucruri, Dacă managerul și cei care participă la actul medical sunt un pic mai atenți și mai prevăzători, cred că putem preîntâmpina astfel de situații. Mai multă atenție din partea managerului și a celor care fac actul medical. Problema este mai demult și încă persistă. Trebuie să găsim forța să ne organizăm foarte bine”, a spus Macaleți.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *