Elevii de clasa VIII-a au fost repartizați la liceu. Vezi situația în județul Botoșani!

rezultate_28663200Absolvenţii de gimnaziu au fost repartizaţi la licee. Ministerul Educaţiei a făcut publică, marți, lista cu elevii repartizaţi. Astfel, după prima etapă a repartizării computerizate, la nivelul judeţului au mai rămas disponibile zeci de locuri în licee, în special la cele tehnologice. La repartizarea computerizată au participat 2950 de candidați. Trei dintre elevii cu media zece la admitere au ales Colegiul național ”Mihai Eminescu” Botoșani și unul Colegiul Național ”A.T.Laurian”.

like facebookCea mai mică medie repartizată la liceu a fost 2.46, iar liceul unde a fost repartizat elevul este Liceul Pomârla.

Potrivit Inspectoratului Școlar Județean, din cei 4289 de absolvenți ai clasei VIII-a, pentru evaluarea națională au fost înscriși 3982.

Un absolvent al clasei a VIII-a se poate înscrie la învățământul profesional fără a participa la examenul de Evaluare națională. Până în prezent putem spune că au fost admiși în învățământul profesional-633 elevi admiși și liceal-vocațional- 280 elevi admiși. La învățământul special sunt admiși 29 de elevi și 24 de elevi de etnie romă”, a declarat Mihaela Huncă, inspector general al IȘJ.

Vezi aici repartizarea computerizată la nivelul județului Botoșani!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *