Șefa IȘJ, despre evaluarea directorilor de școli: Am cerut colegilor să fie echidistanți. Să nu tăiem înainte de a măsura

mihaela huncaInspectoratul Școlar Județean finalizează săptămâna aceasta inspecțiile de evaluare a directorilor, urmând ca până pe 15 august să se cunoască și calificativele pe care le vor primi aceștia. Mihaela Huncă, inspectorul general al IȘJ, a declarat că nu poate să se pronunțe dinainte dacă vor fi sau nu schimbări la nivelul conducerilor unităților de învățământ din Botoșani în noul an școlar.

like facebookSă nu tăiem înainte de a măsura. Să vedem evaluările, pentru că am cerut colegilor corectitudine, să fie echidistanți și să ne încadrăm în termene. Trebuie să dăm dovadă de profesionalism dacă vrem să ne respectăm”, a spus Huncă.

Șefa IȘJ a spus că după evaluarea realizată de inspectorii școli, dosarele directorilor vor fi depuse la Compartimentul de management, urmând ca în baza referatului de la compartiment să fie prezentate Consiliului de administrație. Consiliul de administrație va aproba în final punctajul și calificativul pentru toți directorii de școli.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *