Parcare nesimţită! O şoferiţă sfidează Poliţia şi Codul Rutier

parcare soferita botosaniO şoferiţă din Botoşani a dat dovadă de o nesimţire fără margini. Aceasta şi-a parcat luni Mercedesul pe trecerea de pietoni din faţa Băncii Transilvania de pe Calea Naţională, sfidând Poliţia, dar mai ales … Codul Rutier.

„Parcarea” a făcut imposibilă utilizarea de către pietoni a trecerii respective, însă, prin poziţionarea sa, a fost obstrucţionată şi vizibilitatea celorlalţi şoferi.

like facebookUn cititor BotosaniNews a realizat fotografia şi a trimis-o redacţiei cu menţinea: „eu personal sunt stupefiat de prostia si inconstienta unor bravi soferi botosaneni”.

7 thoughts on “Parcare nesimţită! O şoferiţă sfidează Poliţia şi Codul Rutier

  1. Super tare ati descoperit America!!!se vede ca in Botoșani sunteti foarte ocupati….aveti lucruri importante de facut …masina era pe avarie si a fost parcata un minut, dar voi se vede ca nu aveti nimic de facut!!!mai bine cautati subiecte ma interesante !!!

  2. Ce conteaza cat a stat maimuta cu masina pe avarii ? Dupa comentul tau se pare ca tu ai cazut din copac, nu ai coborat din el. Mentalitate romaneasca in ambele cazuri. Cauti scuze pentru incalcarea flagranta a legii. Sa vedem daca se sesizeaza careva pentru cel putin o amenda..sunt camere in zona..se poate verifica daca se vrea

  3. Si daca era pe avarii, ce? Sa vina sa ne prezinte hartia pe eliberata de service-ul care i-a rezolvat „avaria”, sa vedem ce probleme avea masina. In fiecare zi, sunt 10 ore la volanul masinii de serviciu, pe strazile din Botosani, dar niciodata nu mi-am permis sa fac asa ceva! Nu m-a lasat nici educatia de acasa si nici cea rutiera, sa dau dovada de o nesimtire la acest nivel, draga comentator/comentatoare !

  4. Daaaaa, stim, toti cocalarii din Romanica pun masina pe avarie și o aseaza în mijlocul drumului, nu aveți un dram de bun simt!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *