Vicepreședintele Consiliului Județean, Liviu Toma, controale inopinate în instituțiile din subordinea CJ. Ce nereguli a găsit

liviu toma vicepresedinte cjControale inopinate ale vicepreședintelui Consiliului Județean, Liviu Toma, în mai multe centre de plasament din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului. Verificarea a avut ca scop, susține Toma, două aspecte: violența în centrele de ocrotire și modul de administrare a medicamentelor.  El spune că au fost depistat și unele nereguli.

like facebookLa tot ce înseamnă centrale de apartament, din cele trei centre din municipiul Dorohoi, niciuna nu are un sigiliu. Pentru mine certifică faptul că toate intervențiile de punere în funcțiune, verificări tehnice și periodice și alte intervenții tehnice, reparații, revizii nu au fost efectuate de către o firmă autorizată. O firmă autorizată aplică un sigiliu”, a spus vicepreședintele CJ.

Și la Centrul de la Bucecea au fost găsite nereguli. Toma susține că, cutia ci medicamentele care urmau a fi administrate asistaților era lăsată în sala de mese. Vicepreședintele CJ a dispus măsuri de conformare către DGASPC și spune că astfel de controale vor continua în instituțiile pe care le are în coordonare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *