Încă un punct de încasare va fi deschis la Trezoreria Botoșani, după cozile interminabile

rand la trezorerie botosani2Prefectul judeţului Botoşani, Dan Nechifor, a cerut Direcţiei de Finanţe să deschidă încă o caserie la Trezorerie, pentru ca oamenii să nu mai fie nevoiţi să stea ore la rând pentru a plăti diverse taxe. Reprezentantul Guvernului în teritoriu susține că disfuncționalitatea a apărut urmare a faptului că taxele pentru paşaport, pentru înmatriculare sau permise de conducere nu mai pot fi încasate de trezoreriile din județ.

like facebookÎn perioada imediat următoare se va mai deschide încă un punct de încasare la Trezoreria Botoşani. Singura problemă care apare vizavi de prevedere legală este că nu pot încasa în trezoreriile din judeţ, adică Darabani, Dorohoi, Săveni, ci numai la trezoreria municipală, de aici şi această disfuncţionalitate. Cetățenii pot plăti inclusiv prin virament bancar, iar de marți se va încasa și la Serviciul Pașapoarte”, a spus prefectul.

Și Instituția Prefectului va încasa în viitorul apropiat astfel de taxe. Prefectul a cerut un post de casier prin organigramă și așteaptă aprobarea.

Zeci de oameni s-au înghesuit, luni, încă de la primele ore ale dimineţii pentru a efectua plăţi la Trezorerie după ce din această lună s-a schimba procedura.

O parte din plăţile efectuate până acum la CEC au fost direcţionate către Trezorerie.

 

One thought on “Încă un punct de încasare va fi deschis la Trezoreria Botoșani, după cozile interminabile

  1. Este un exemplu care arata cat de ancorati in realitate sunt cei care decid pentru „binele nostru”. Teoretic e o imbunatatire prin faptul ca se poate plati si prin internet banking, ori virament, nu doar cu numerar, insa matusa Maria de la Crasnaleuca foloseste internet banking?????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *