Tragedie la Zurich! Un botoşănean a murit înecat

petru lesniuc vorona inecatUn tânăr botoşănean şi-a găsit sfârşitul în Elveţia după ce a încercat să se răcorească şi a murit înecat într-un lac din oraşul Zurich.

Petru Lesniuc, de 31 de ani, din comuna Vorona lucra de câţiva ani în străinătate, iar săptămâna trecute s-a dus să facă baie, însă sub ochii a zeci de persoane aflate în zonă s-a înecat.

Tânărul fusese încris la şcoala de subofiţeri de jandarmi „Grigore Alexandru Ghica”, însă a sperat că o viaţă peste hotare va fi mai bună. Plecase împreună cu alţi tineri din comună la Vorona, însă s-a întors fără suflare.

Zeci de prieteni şi rude şi-au exprimat durerea pe reţelele de socializare.

like facebook„Pituuu de ce ai plecat de lânga noi ? De ce ai facut atâta lume sa sufere dupa tine de ce ?? De ce Pituuu ? Nu imi vine sa cred asa ceva ca ai plecat de langa noi …cine mã mai face pe mine sa râd ? Cine Pituu ??? 🙁
Dumnezeu sa te ierte nu te voi uita niciodata !!:(„, spune o prietenă de-a tânărului.

„Dumnezeu sa te ierte ….Cu durere in suflet plingind greu m-am putut hotari sa scriu asa ceva pe pagina ta dar nu pot altfel multe cuvinte nu mai valoreaza nimic acum …..Te-am iubit ca pe copilul nostu si nu te vom uita niciodata …..”, se mai arată într-un mesaj.

„Odihnestete in pace scumpul meu nepot Petru Lesniuc. Vei ramane vesnic in inimile noastre. Dumnezeu sa te ierte!”, îşi plânge durerea o rudă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *