Trei copii au fost răniți, sâmbătă, în urma unor accidente rutiere

accidentTrei copii cu vârste între patru și nouă ani au fost răniți în acest sfârșit de săptămână, în urma unor accidente rutiere care au avut loc în județul Botoșani.

 

Un băiețel de patru ani, care, fiind nesupravegheat, s-a angajat, vineri, în traversarea Aleii Nucului din municipiul Botoşani prin loc nepermis, în fugă şi fără să se asigure și a fost surprins şi accidentat de un autoturism condus de o femeie în vârstă de 46 de ani. Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a minorului.

Tot vineri, L. I. de 54 de ani, din municipiul Dorohoi, în timp ce conducea un autoturism pe Aleea Dumbravă, din municipiul Dorohoi, surprinde şi accidentează o minoră în vârstă de 9 ani, care se angajase în traversarea străzii, fără a se asigura şi prin loc nepermis pietonilor. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a minorei.

like facebookSâmbătă seară, M. A. de  29 de ani, din municipiul Botoşani, în timp ce conducea un autoturism pe Aleea Mihail Kogălniceanu din municipiu, a surprins şi accidentat uşor o minoră în vârstă de 8 ani, care s-a angajat neregulamentar în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure, printre doua autoturisme parcate, în timp ce circula pe role.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *