Elevii botoșăneni de nota zece la examenele naționale, premiați cu bani de Ministerul Educației

elevi fara fata (1)Ministerul Educației premiază și anul acesta elevii care au obţinut media 10 la examenele naţionale. La nivelul județului Botoșani sunt zece elevi care au reușit această performanță: doi la examenul de Bacalaureat și opt la Evaluarea națională.

like facebookEste vorba de Andreea Aştefanei, de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” şi Liliana Clim de la Colegiul Naţional „Grigore Ghica” Dorohoi, care au obținut media 10 la Bacalaureat, dar și de elevii Anton Ioana Maria, Brînză Elina Elena, de la Școala 7 Botoșani, Bădilă Roxana, Școala ”Ștefan cel Mare” Botoșani, Ecaterina Iacob și Geanina Petronela Pintilei, de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” , Buiciuc Andrei și Iurea Iasmina, de la Școala ”Grigore Antipa” Botoșani și Ciornohac Georgiana, Școala 1 Blândești.

Ministerul Educaţiei va premia cu 3.000 de lei fiecare elev care a obţinut media 10 la Bacalaureat , respectiv cu 1.000 de lei, fiecare elev de clasa a VIII-a care a obţinut media generală 10 la Evaluarea Naţională.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *