Periculos! Un bărbat și-a strâns soţia de gât în timp ce aceasta era la volan

barbat agresiv politie botosaniUn bărbat a ajuns să îşi terorizeze soţia după ce a lovit-o în mai multe rânduri, iar cel mai grav episod s-a petrecut în maşina când femeia se afla la volan şi a fost strânsă de gât de individ. Dumitru A. a ajuns să îşi bată soţia în timp ce se afla la volan, iar fiul lor pe bancheta din spate. Mai mult decât atât, acesta i-a cerut să oprească maşina şi, pentru că femeia nu i-a ascultat ordinul, a tras frâna de mână şi a fost la un pas să producă un accident.

După incident, femeia a sesizat Poliția. Ulterior, aceasta obţinut un ordin de protecţie, bărbatul având restricţia de a se apropia de ea şi de copii. Bărbatul a încălcat ordinul şi a început să o streseze pe femeie cu telefoane, a luat în lipsa ei lucruri din casă profitând de naivitatea copiilor săi care i-au dat drumul la ușă.

like facebookSoţia bărbatului le-a spus poliţiştilor că într-una din vizitele sale i-a luat mai multe bijuterii şi documente şi o şantaja ulterior că le înapoiază dacă se împacă cu el.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani l-au acuzat de violenţă în familie, iar la începutul acestei luni l-au trimis în judecată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *